Welkom
Nieuws
Schilders-effect
Keukens
Interieur Docpaint
Projecten
Contact
Docpaint is geregistreerd als Erkend Leerbedrijf en is Deelnemer van de Bedrijfsmilieudienst
 

Interieur

Interieur

Ook in de interieurbouw zijn wij actief voor diverse gerenommeerde interieurbouwbedrijven. Door de jarenlange ervaring hebben we gewoon de kennis én kwaliteit in huis om onze klanten continu te voorzien van dezelfde kwaliteit. Omdat we ook hier alle grote en ook kleine onderdelen heel secuur nakijken en beoordelen kunt u vertrouwen op een product waar uw klanten alleen maar tevreden over kunnen zijn.

In de afwerking van een interieur zijn diverse mogelijkheden zoals zijdeglans, hoogglans, effecten en structuren. Neemt u een kijkje bij onze projecten voor enkele voorbeelden.

"Flexibel en zeker niet te klein voor grootte oppervlaktes!"
Doordat we een team medewerkers hebben die elkaar blindelings kunnen vinden hebben we een uiterst flexibele, snelle en effectieve doorloop van onze projecten. Ook bij grote orders waar veel meters gespoten worden controleren we nauwgezet en zorgen ervoor dat er geen één onderdeel met ook maar het kleinste oneffenheidje ons pand verlaat.

Grote interieurs kunnen wij in delen en op afroep laten bezorgen. Flexibel zijn is in deze tijd onmisbaar evenals het kunnen vertrouwen op een team professionals die klaar staan voor u!

 

Recente projecten

Recente projecten
  
Mat gelakte dressoir
Notenhout gespoten
Tempo Team